Lakelands jule Street FoodJulemanden samarbejder med Lakelands - mad & magi, der er eksperter i hyggelige og lækre street food events. Hos Lakelands kan du få hele julepakken, med lækker julemad og drikke serveret fra flotte vogne og bål. Uanset dit arrangements størrelse har Lakelands en street food version der passer til.  

Ud over de flotte madvogne har Lakelands to  ombyggede hestevogne der kan fungere som scene og bar - og som oser af den helt rigtige julestemning.  

Jule Street Food


Mød Lakelands i Tivoli Friheden, Aarhus

Den hyggelige julebod i Tivoli Friheden er det stensikre tegn på at juletiden er over os. Hos Lakelands mad & magi er julen årets højdepunkt! Og vi har lært et par tricks af Julemanden - så det er meget muligt at vi tryller din mad frem i stedet for at mase med at tilberede den. Læs mere om "Jul i Friheden" her


Hjemmelavet glögg og risengrød tilberedt over bål - eller få besøg af Lakelands nye flotte Glögg-vogn 

Fra de store bålgryder serveres hjemmelavet glögg og risengrød lavet på økologisk hømælk og med friskkærnet smør. En af vores hyggelige madvogne kan indrettes til Glöggvogn -  det er et stensikkert hit!


Julehotdog! 

Nissens favorit! Lakelands lækre julehotdogs er kendt fra "Jul i Tivoli Friheden" og serveres desuden fra Lakelands flotte røde Food Truck. En julehotdog er med de lækre pølser fra Skovgaarden i Them - en frankfurter med æble / timian eller en okse med ramsløg. De serveres altid i lækre brioche brød og som tilbehør kan man få engelsk ketchup, bornholmsk sennep, syltede rødløg, sønderjysk surkål, ristet grønkål - og flæskesværsknas. Desuden har Lakelands en skøn vegansk version. 

Vil du vide mere om vores jule Street Food?
Lej en julemand, book en julemand, danmarks bedste julemand, hyr en julemand, find en julemand, julemand til juetræsfest