Julemanden kan det hele! 

Firmaevents & institutioner


Julemandens hjælpere kan hjælpe dig med at leje Julemanden til det helt rigtige besøg til din virksomhed eller institution. Juletræsfester med fortællinger, trylleshow, dans & sang er Julemandens speciale. Men Julemanden nyder også et besøg hvor der er ekstra god tid til at tale med børnene, synge og måske danse lidt. 

Den helt store version kombinerer Julemandens besøg med et jule Street Food marked i stor stil eller den mindre version med  hjemmelavet glögg og de lækre julehotdogs som en ekstra populær julegave til deltagerne. Kontakt her.

Private


Er det umuligt at vente til julenat - eller er du træt af at misse Julemandens besøg fordi du altid sover for tungt når han kommer forbi - så er hjælpen nær! 

Julemanden har lidt ekstra tid i julekalenderen til private besøg. Normalt varer et besøg ca. 15 minutter hvor Julemanden hygger sig med husets beboere, måske deler han en tidlig julegave ud, fortæller en julehistorie og danser om hjemmets flotte juletræ. Julemandens kalender tillader flest besøg i Jylland - men tag endelig fat i Vigtignissen på kontoret for at høre mere om mulighederne. Kontakt her.

24. december har Julemanden tid til besøg mellem kl. 8.00 & 16.00 - men kun i Aarhus, Skanderborg og Silkeborg kommune. 

Det store Juleshow


Vil du læne dig tilbage og nyde Julemandens store juleshow er det også en mulighed. Juleshowet varer ca. to timer hvor Julemanden tryller, fortæller og medbringer sit eget flotte juletræ til dans og julesang. Guitarnissen er selvfølgelig med - det er Julemandens kone også - og hun danser Flamenco! Julemanden har også sine flotte hestevogne med og udenfor venter den røde pølsevogn med julehotdogs, over bålet er der store gryder med glögg og saft og fra kobbergryden dufter de brændte mandler! Hvis der er nogen der kan skrue en julefest sammen - så er det naturligvis Julemanden! Kontakt her.

Priser

Prisen  for et besøg af Julemanden er meget afhængig af arrangementet, 

Priserne starter ved:

Privat besøg kr. 1.500.- 
Institutioner kr. 3.500.- 
Juletræsfester kr. 7.000.-
Det store juleshow inkl. glögg (og saft) og julehotdogs - kontakt os for pris.

Mad & drikke:
Uha - det kan varieres i det uendelige - men Julemandens kontor kan hurtigt lave et tilbud. Kontakt her.

Lakelands mad & magi kan bespise op til 1.000 gæster i timen så der er ingen grund til at holde sig tilbage. Læs mere om Lakelands lækre pølsevogn her.

Lej en julemand, book en julemand, danmarks bedste julemand, hyr en julemand, find en julemand, julemand til juetræsfest